Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

19/12/09

Διαπιστώσαμε χθες την φόρμα των Χοκς,αλλά οι Μπουλς έχουν δείξει σημαντικά σημάδια ανάκαμψης στην έδρα τους με Λέικερς και Νικς και δεδομένου ότι θα είναι πιο ξεκούραστοι από τα γεράκια,πιστεύω θα το χτυπήσουν και θα διεκδικήσουν το παιχνίδι.
Το Μιλγουόκι φέτος είναι καλή ομάδα,και στην έδρα του ειδικά το Σακραμέντο το έχει.Ο Ρεντ έχει γυρίσει για τους Μπακς ενώ οι Κινγκς τελευταία φαίνεται να έχουν τα κάτω τους.
Οι Ρόκετς είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα από την Οκλαχόμα.Και οι δύο ομάδες έπαιξαν χθές,οι Ρόκετς και μια παράταση,όμως έχουν πάρει ένα μεγάλο ψυχολογικό συν μετά την μεγάλη νίκη μέσα στο Ντάλας έστω κι αν τραυματίστηκε ο Νοβίτσκι στο παιχνίδι όπως και ο Λάντρι(στην ίδια φάση).Οι Ρόκετς δεν έχουν μεγάλο ταξίδι(Ντάλας-Χιούστον...στο Τέξας είναι...).Παίξει δεν παίξει ο Λάντρι(έσπασε ένα δόντι) πιστεύς την έχουν την Οκλαχόμα.
Στο Φοινιξ Σανς-Ουάσιγκτον Γουίζαρντς έχουμε 3 δεδομένα.α)Οι Σανς φέτος είναι πολύ καλύτεροι και αξιόπιστοι σαν ομάδα.β)Οι Σανς είναι πιο ξεκούραστοι καθώς οι "μάγοι" χθες έπαιξαν στο Γκόλντεν στειτ.γ)Ο Τζέιμσον χθες τραυματίστηκε στον ταλαιπωρημένο του ώμο και σίγουρα είναι μεγάλη απώλεια σίγουρα.
Συνοψίζωντας:
Chicago Bulls(4,5)-Atlanta Hawks :1
Milwaukee Bucks-Sacramento Kings(6,5) :1
Houston Rockets-Oklahoma City Thunder(5,5) :1
Phoenix Suns-Washington Wizards(11,5) :1

*Μην παίζετε πάνω από 3 παιχνίδια (εκτός αν θέλετε να ρισκάρετε με λιγότερα χρήματα ή παίζετε με σύστημα).

2 σχόλια:

  1. Ωραίος για το μπλογκ! Άντε, δώσε μας τα φώτα σου!
    Πιστεύω ότι για να αξιοποιήσεις τη αδιαμφισβήτητη γνώση σου στο αντικείμενο πρέπει να ψαχτείς και παικτικά, για να δεις τι αξίζει ποντάρισμα και τι όχι, για να αποφύγεις όσο γίνεται φαινόμενα τύπου Ρόκετς (στο ίντερνετ που είδα χθες πάντως, το χάντικαπ για 50-50 ήταν στο 3,5, οπότε ένα +2,5 Οκλαχόμα το είχε σε αξιόλογη τιμή), να χάνεται το σημείο για μισό. Αντίθετα, κατά τη γνώμη μου, στοίχημα αξίας στο μπάσκετ είναι αυτό σαν τους Μπουλς, που έβλεπες νίκη και είχαν πλεονέκτημα πόντων με καλή απόδοση. Γενικά, μόνο το Μιλγουόκι σου 'φυγε, καλός :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή