Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

18/12/09

Ο Άιβερσον έχει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο και τον αριστερό ώμο,και δεν παίζει απόψε στην Βοστόνη.Γενικά οι Σίξερς δεν πείθουν προς το παρόν ειδικά μετά τον τραυματισμό του Ουίλιαμς,εξάλλου ο Άιβερσον δεν δείχνει να τους έχει βελτιώσει.Οι δε Σέλτικς βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση,είναι πολή σοβαρή ομάδα και καταφέρνουν και κερδίζουν εύκολα τα παιχνίδια.
Σύμφωνα με τα τελευταία νέα ο Μπίλαπς δεν θα παίξει απόψε στην Ν.Ορλεάνη.Και σίγουρα μιλάμε για εντελώς διαφορετική ομάδα οι Νάγκετς χώρίς τον Μπίλαπς(ακόμα κι αν ο Καρμέλο είναι εξωγήινος φέτος).Πέρα από αυτό,οι Νάγκετς γενικά είναι λίγο ασταθείς εκτός έδρας.Από την άλλη οι Χόρνετς τον τελευταίο καιρό αμφανίζουν σαφέστατη βελτίωση.Είχαν δείξει βελτίωση πριν ακόμα γυρίσει ο Κρις Πολ,πλέον με τον Πολ είναι πολύ καλύτερη ομάδα.
Οι Πέισερς επίσης είναι δεδομένα βελτιωμένοι και έχουν κάνει συνεχόμενες νίκες τελευταία παρά το γεγονός ότο παίζουν χωρίς τον καλύτερο του παίκτη,τον Γκρέιντζερ.Οι Γκρίζλς όμως φαίνονται καλύτερη ομάδα φέτος,και το έχουν δείξει μάλιστα χτυπώντας μεγάλες ομάδες.Στην έδρα τους έχουν τον 1ο λόγο.
Στο Νικς-Κλίπερς το 2,5 στους τελευταίους φαντάζει πολύ λίγο έχωντας την εικόνα των δύο ομάδων τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες.Ίσως αλλάζουν τα δεδομένα τώρα μετά την εύκολη νίκη των κλίπερς στην Μινεσότα και την ήττα των Νικς στο Σικάγο χθες.Αν και οι Νικς θα έχουν μια επιπλέον κούραση,οι κλίπερς παραμένουν λιγότερο αξιόπιστη ομάδα.

Boston Celtics-Philadelphia 76ers(12,5) :1
Memphis Grizzlies-Indiana Pacers(4,5) :1
New York Knicks-Los Angelew Clipers(2,5) :1
New Orleans Hornets(0,5)-Denver Nuggets :1


Προσπαθήστε να μην παίζετε πάνω από 3 παιχνίδια.Εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω,εκτός αν θέλετε να δοκιμάσετε για λιγότερα χρήματα.
*Οι Χοκς είναι πολ'υ φορμαρισμένοι τον τελευταίο καιρό,και η Γιούτα είναι ομάδα περισσότερο έδρας.

2 σχόλια:

  1. file sugxaritiria..piga tameio me tin proigoumeni provlepsi sou!! kali epituxia kai na sunexiseis na exeis tetoies empneuseis mpas kai vgaloume kanena frago!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. file brv sou kai pali!!! epiases 4/5!!!

    POLY KALOS!!!!! sunexise etsi!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή